fbpx

Baderom

12 års garanti på bad i Oslo
KONTAKT OSS
  • Godkjent våtromsbedrift
  • 12 års garanti på baderom
  • Fast pris og ferdigdato

Oppussing og totalrenovering av bad

Vurderer du å pusse opp badet? Det kommer som regel mange spørsmål når man vurderer å pusse opp badet. Hva koster det? Hvor lang tid kommer det til å ta? Hvordan skal det se ut? Disse spørsmålene og mange fler kan vi og våre designere svare på. Vi gjør ditt prosjekt enklere.

Renovere bad eller overflateoppussing?

Om du først vurderer å pusse opp badet er en av de største avgjørelsene om man skal totalrenovere eller kun overflateoppusse.

Eldre enn 15-20 år? Vanligst å totalrenovere

Er badet av nyere standard med god teknisk stand så kan det være en ide å vurdere overflateoppussing. Det vanlige å gjøre her da er å legge flis-på-flis og bytte baderomsmøbel, inventar og armaturer. Det er avgjørende at du vet at badet er forskriftsmessig bygget og tett før du starter på et slikt prosjekt. Dette kan vi i Salvatori hjelpe deg med.

Hva koster det?

Prisen på å totalrenovere bad vil variere med størrelse, utforming og standard. Vi leverer konkurranse dyktige priser og leverer baderom med høy kvalitet.

12 års garanti på tett bad

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for mange av oss. Da er det trygt å vite at vi tilbyr 12 års garanti for at det nye badet ditt holder tett i 12 år.

Besøk vårt Showroom i Oslo

Salvatori AS

Sandakerveien 10e, 0473 Oslo

Produkter

Vi tilbyr komplette tjenester innenfor baderom og design i hele Oslo-området til konkurransedyktige priser. Vi er også leverandør av en rekke, nydelige produkter som vil få ditt bad til å fremstå moderne og stilfullt.

Baderomsmøbler