Badrom og våtrom

Pusse opp bad

Det kommer som regel mange spørsmål når man vurderer og pusse opp badet. Hva koster det? Hvor lang tid kommer det til å ta? Hvordan skal det se ut? Disse spørsmålene og mange fler kan vi svare på. Vi gjør ditt prosjekt enklere.

Bestill befaring
En kvinne som har fått pusset opp bad

Renovering av bad

Har fått ferdig mitt bad av Salvatori, her er det ikke noe negativt å melde. God kommunikasjon hele veien. Dette er en bedrift jeg trygt kan anbefale.

Rune, Roa

Renovering og utvidelse av lite baderom

Topp jobb utført hos oss! Ryddige, effektive og hyggelige å ha i huset. Kan absolutt anbefales!

Liv, Asker

Nytt bad

Vi ble veldig godt fornøyd med jobben. Det nye badet i andre etasje ble veldig bra! God pris og jobben ble ferdig til avtalt tid!

Lise, Oslo

Skap et drømmebad

Det finnes ingen universell oppskrift for å definere ditt ideelle baderom. Drømmebadet ditt bør reflektere de spesifikke behovene til din husholdning, og derfor er det avgjørende å nøye vurdere hva som er viktig for deg og din familie. Bruk ulike kilder som inspirasjon, for eksempel Pinterest, Instagram, blogger og interiørmagasiner. La deg inspirere, men vær oppmerksom på å tilpasse ideene til din unike situasjon.

Det er viktig å være realistisk med hensyn til tilgjengelig plass når du drømmer om ditt baderom. Noen har muligheten til å utvide badet, mens andre må arbeide med få kvadratmeter. Dette bør ikke hindre deg i å skape ditt drømmebad. Drømmebadet kommer i alle størrelser og stiler. Det trenger ikke nødvendigvis å være stort, men det må inkludere de elementene som er mest betydningsfulle for deg.

Vi bygger ditt bad med 12 års tetthetsgaranti*

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for mange av oss. Da er det trygt å vite at vi tilbyr garanti for at det nye badet ditt holder tett i 12 år. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 12 års garanti er å betrakte som et verdipapir, fordi det øker verdien på boligen din.

Økt verdi

Usikkerheten rundt våtrom er ofte noe som kan påvirke et boligkjøp. Med 12 års garanti på tett bad vet eventuelle kjøpere at de har en sikkerhet i garantiperioden og at det da ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom. Dette er det mange som er villige til å betale ekstra for, og er en faktor som vil øke verdien på boligen.

Ekte garantiordning

Vi har forberedt oss godt for å kunne gi deg 12 års garanti på tett bad. For dette er en ekte garantiordning som gir deg rettigheter langt utover den lovbestemte reklamasjonsretten på 5 år. Garantien gjelder for konstruksjonen og oppbyggingen av vegger og gulv. Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av 12 år, utreder vi disse – og eventuelle fuktskader – uten kostnad for deg.

*For at vi skal kunne gi 12 års garanti må badet bygges opp fra bunnen av. Vi tilbyr det ved totalrenovering av bad.

Hva koster det å pusse opp bad?

Kostnaden for et nyoppusset bad bestemmes hovedsakelig av om du foretrekker en enkel oppussing av overflatene, eller en mer omfattende totalrenovering. Sistnevnte involverer ofte endringer i baderommets struktur og skjulte deler som finnes i gulv og vegger.

Pris på et komplett nytt bad kan variere mye, og dette påvirkes av flere faktorer. Disse inkluderer valg av materialer, badets størrelse, samt omfanget av endringer og utskiftinger som er nødvendige.

For å få et mer presist kostnadsestimat for ditt nye baderom, anbefales en befaring som vil gi en bedre forståelse av badets nåværende tilstand og anbefalinger for nødvendige tiltak. Det er verdt å vurdere en totalrenovering spesielt hvis badet allerede er gammelt. En overflatisk oppussing kan vise seg å være en unødvendig utgift, spesielt hvis du innen få år må gjennomføre en fullstendig renovering.

Priseksempler på totalrenovere badet

Komplett bad 0 til 5 m²
Komplett bad 5 til 7 m²
Komplett bad 7 til 10 m²

For å få en mer nøyaktig pris på ditt nye baderom, anbefaler vi deg å bestille en befaring. Da får du en vurdering av tilstanden på badet og hva som eventuelt bør gjøres. Det som øker prisen på et nytt bad er:

Fra kr 319.000,- inkl. mva

For å få en mer nøyaktig pris på ditt nye baderom, anbefaler vi deg å bestille en befaring. Da får du en vurdering av tilstanden på badet og hva som eventuelt bør gjøres. Det som øker prisen på et nytt bad er:

Fra kr 369.000,- inkl. mva

For å få en mer nøyaktig pris på ditt nye baderom, anbefaler vi deg å bestille en befaring. Da får du en vurdering av tilstanden på badet og hva som eventuelt bør gjøres. Det som øker prisen på et nytt bad er:

Fra kr 429.000,- inkl. mva

Komplett bygghåndverk

Salvatori er spesialist på å levere komplette baderomsløsninger uavhengig av yrkesgruppe.

Effektiv og hyggelig

Vårt fokus på intern kommunikasjon sikrer effektivitet og trivsel på baderomsprosjektene.

Totalleveranse

Vi koordinerer dyktige underentreprenører for kostnadseffektive baderomsprosjekter.

Kvalitetssikring

Vi gjennomfører jevnlige kvalitetskontroller for å opprettholde høy standard på alle bad og våtrom.

Ofte stilte spørsmål

Vi forstår at du kan ha spørsmål rundt det å pusse opp bad og garantier. Her er noen av de mest stilte spørsmålene fra våre kunder:

 • Totalrenovere bad eller overflateoppussing?

  Om du først vurderer å pusse opp badet er en av de største avgjørelsene om man skal totalrenovere eller kun ta overflatene. Er badet eldre enn 15-20 år er det normalt å totalrenovere. Er badet av nyere standard med god teknisk stand så kan det være en ide å vurdere overflateoppussing. Det vanlige å gjøre her er å legge flis-på-flis og bytte baderomsmøbel, inventar og armaturer. Det er avgjørende at du vet at badet er forskriftsmessig bygget og tett før du starter på et slikt prosjekt. Dette kan vi i Salvatori hjelpe deg med.

 • Hva koster det å pusse opp bad?

  Prisen på badromsoppussing varierer avhengig av flere faktorer, inkludert størrelsen på badet, valgte materialer og tilleggstjenester. Vi tilbyr gratis befaring for å gi deg et nøyaktig prisoverslag basert på dine spesifikke behov og ønsker.

 • Hvor lang tid vil det ta?

  Prosjektets varighet avhenger av kompleksiteten og omfanget av arbeidet. Vi streber alltid etter å fullføre prosjekter effektivt, men kvaliteten er det vi alltid prioriterer. En tidsramme vil bli diskutert og avtalt før oppstart, og vi jobber hardt for å overholde den.

 • Hvordan skal det se ut?

  Design og utseendet på ditt nye bad tilpasses dine preferanser og behov. Vi vil samarbeide med deg for å skape et unikt og funksjonelt bad som reflekterer din personlige stil. Vi tilbyr også inspirasjon og eksempler for å hjelpe deg med å visualisere ditt drømmebad.

 • Hva skal jeg være mest opptatt av når jeg skal pusse opp badet?

  Bortsett fra løsninger og synlige produkter, bør man også være oppmerksom på hvilken dokumentasjon man får når jobben er utført. Det handler ikke bare om en FDV (drifts- og vedlikeholdsveiledning), men også om dokumenter som bekrefter at arbeidet er utført i samsvar med gjeldende forskrifter og beskrivelser.

 • Hvorfor er dokumentasjon så viktig?

  Dokumentasjon kan være en betydelig fordel hvis du skal selge boligen din, da den dokumenterer hva som er blitt gjort. Uten dokumentasjon kan boligens verdi reduseres på grunn av usikkerhet knyttet til det utførte arbeidet.

 • Er det 12 års garanti på "alt" på badet?

  Nei, det er det ikke. Vi gir en garanti på tettheten på rommet. Hvis du skulle få problemer med tettheten er det en type skade som ingen forsikringsselskaper dekker. De dekker kun brudd i rør og ledninger. Så hvis det oppstår et brudd i rørene dine er det som regel husforsikringen som dekker dette. Men er det lekkasje i membran så gjelder vår tetthetsgaranti.

 • Skrives det kontrakt hvis dere bygger et bad med 12 års tetthetsgaranti?

  Alltid! Det er et av kravene for å bygge et bad med 12 års tetthetsgaranti. I tillegg skal all dokumentasjon overleveres til deg som kunde, enten i perm eller elektronisk, og du skal i tillegg ha en overtakelse slik at man er enige om datoen for når selve garantien gjelder fra.

Ønsker du befaring?

Vårt dedikerte team er klart til å gi deg all nødvendig informasjon for at du skal kunne ta informerte beslutninger om ditt drømmebad. Vi tilbyr befaring etter avtale og sender deg en oversiktlig tilbud med pris oppussingsprosjektet ditt.

Bestill befaring i dag