12 års garanti på bad

Vi bygger ditt bad med 12 års tetthetsgaranti!

Investering

Det å bygge et nytt bad er en stor investering for mange av oss. Da er det trygt å vite at vi tilbyr 12 års garanti for at det nye badet ditt holder tett i 12 år. Dokumentet som bekrefter at badet er bygget med 12 års garanti er å betrakte som et verdipapir, fordi det øker faktisk verdien på boligen din.

Økt verdi

Usikkerheten rundt våtrom er ofte noe som avgjør rundt boligkjøp. Med 12 års garanti på tett bad vet eventuelle kjøpere at de har en sikkerhet i garantiperioden og at det da ikke dukker opp uforutsette utgifter som følge av utette våtrom. Dette er det mange som er villige til å betale ekstra for som da øker verdien på boligen.

For at vi skal kunne gi 12 års garanti må badet bygges opp fra bunnen av. Vi tilbyr det ved totalrenovering av bad.

Ekte garantiordning

Vi har forberedt oss godt for å kunne gi deg 12 års garanti på tett bad. For dette er en ekte garantiordning som gir deg rettigheter langt utover den lovbestemte reklamasjonsretten på 5 år. Garantien gjelder for konstruksjonen og oppbyggingen av vegger og gulv. Skulle det mot formodning oppstå lekkasjer i løpet av 12 år, utreder vi disse – og eventuelle fuktskader – uten kostnad for deg.

For at vi skal kunne gi 12 års garanti må badet bygges opp fra bunnen av. Vi tilbyr det ved totalrenovering av bad.

Ofte stilte spørsmål

Bortsett fra løsninger og synlige produkter bør man være opptatt av hvilken dokumentasjon man får på de utførte arbeidene når jobben er ferdig. Det er ikke bare en FDV, (drift og vedlikeholdsveiledning) som er viktig, men også dokumenter som viser at jobben er utført etter gjeldende forskrifter og beskrivelser.

Hvis du skal selge boligen din, så kan det være en stor fordel å kunne dokumentere de arbeidene som er gjort. Foreligger det ingen dokumentasjon, så kan taksten på boligen reduseres på grunn av usikkerhet rundt arbeidene som er utført.

Nei, det er det ikke. Vi gir en garanti på tettheten på rommet. Hvis du skulle få problemer med tettheten er det en type skade som ingen forsikringsselskaper dekker. De dekker kun brudd i rør og ledninger. Så hvis det oppstår et brudd i rørene dine er det som regel husforsikringen som dekker dette. Men er det lekkasje i membran så gjelder vår tetthetsgaranti.

Alltid! Det er et av kravene for å bygge et bad med 12 års tetthetsgaranti. I tillegg skal all dokumentasjon overleveres til deg som kunde, enten i perm eller elektronisk, og du skal i tillegg ha en overtagelse slik at man er enige om datoen for når selve garantien gjelder fra.